Tahran Cuma Namazı Hatibi: Direniş cephesi, İslam İnkılabı’nın büyüdüğünü gösteriyor

  • 09 Mart 2019
  • 1.534 kez görüntülendi.
Tahran Cuma Namazı Hatibi: Direniş cephesi, İslam İnkılabı’nın büyüdüğünü gösteriyor

Tahran Cuma Namazı İmamı Hüccetül-İslam Kazım Sıddıyki, İran’ın İslam İnkılabı’nı ihraç ettiğine işaretle, direniş cephesinde İnkılab’ın geliştiği, sınırların aşıldığı ve zirvelere varıldığının görüldüğünü vurguladı.

Tahran Cuma Namazı Hatibi Hüccetül-İslam Sıddıyki, Ehl-i Beyt imamlarından 5.si İmam Muhammed Bakır -as-ın kutlu doğum gününü kutlayarak, Fransa Devrimi başta olmak üzere dünyadaki diğer devrimlerin sloganlarının zaman aşımıyla değiştiğini, ancak İran İslam İnkılabı’nın aynı ilk hedef ve sloganlarıyla yoluna devam etmekte olduğunu belirtti.

Düşmanların İran’a kültürel saldırılarına da dikkat çeken Hüccetül-İslam Sıddıyki, ilmiye havzalarının düşmanın İranlı gençler ve kadınların iman ve iffetine saldırıları karşısında üzerine büyük görev düştüğünü vurguladı.

Tahran Cuma Namazı Hatibi, “Devrimin İkinci Adımı” bildirisine de dikkat çekerek, bu bildirinin İslam İnkılabı’nın yeni atılım ve gelişiminin kaynağı olacağını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.