Tahran ve Bakü savunma işbirliğini geliştiriyor

  • 09 Aralık 2016
  • 979 kez görüntülendi.
Tahran ve Bakü savunma işbirliğini geliştiriyor
İran’ın Bakü Büyükelçisi ile Azerbaycan Savunma Sanayii Bakanı görüşmesinde askeri ve savunma alanlarında işbirliğinin gelişmesinden duyulan memnuniyet dile getirildi.

İran’ın Azerbaycan Cumhuriyeti’ne atadığı yeni Büyükelçisi Cevad Cihangirzade, Azerbaycan Savunma Sanayii Bakanı Yaver Cemalov’u ziyaret etti.

Görüşmede iki taraf iki ülke arasında askeri ve savunma alanlarında işbirliğinin gelişmesinden duyulan memnuniyeti dile getirdi.

Taraflar ayrıca bu sürecin aynı hızla devam etmesine vurgu yaptı.

Görüşmede askeri ve savunma teknolojileri alanlarında ortak işbirliğini geliştirme yolları ele alındı.

Taraflar karşılıklı askeri ziyaretlerin ikili işbirliğini geliştirmek için gerekli olduğunu vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.