Taklit Merciileri İran halkından seçimlere katılımın yoğun olmasını istediler

  • 18 Şubat 2016
  • 734 kez görüntülendi.
Taklit Merciileri İran halkından seçimlere katılımın yoğun olmasını istediler
Taklit merciileri İran halkına çağrıda bulunarak, İran İslami Şura Meclisi ve Rehberlik Fakihler Meclisi seçimlerine sorumluluk duygusu içinde yoğun biçimde katılmalarını istediler.

İRİB Haber ajansının bildirdiğine göre Kum İslami İlimler Merkezi Taklit Merciilerinden Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi, İran halkının geçmişte olduğu gibi şimdi de seçimlere yoğun katılımlarının İran’ın dünyadaki kudret ve etkinliğinin artmasına sebep olacağını bildirerek, düşmanların İran halkının seçim sandıklarına yoğun katılımından dehşet duyduklarını bildirdi.

Taklit Merciilerinden Ayetullah Hüseyin Nuri Hemedani de, halkın meclis ve fakihler meclisi seçimlerine katılımının milli ve dini bir vazife olduğunu bildirerek, İranlıların seçime yoğun katılımla kendi dayanışma ve birliklerini tüm dünyaya bir kez daha göstereceklerini bildirdi.

Veliyyi Fakih’in Merkez eyaletteki temsilcisi Ayetullah Kurbanali Dorri Necefabadi de bu konuda yayınladığı bildiride, halkın bilinçli ve şuurlu olarak seçimlere katılmasının İslam İnkılabı değerlerinin istikrarının garantisi olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.