Tekfirci Teröristler Sivil Halkı Füzelerle Hedef Aldı

  • 01 Ocak 2018
  • 1.059 kez görüntülendi.
Tekfirci Teröristler Sivil Halkı Füzelerle Hedef Aldı

Muhtelif devletlerin destek ve yönlendirmeleriyle faaliyet gösteren teröristlerin hizmet kurumları, altyapı ve sivil yerleşim evlerine füze ve roket saldırıları devam ediyor.

Hama İl Emniyet Müdürlüğünde bir kaynak Hama kırsalı Latamina Beldesinde bulunan Nusra Cephesi ve müttefikleri diğer terör örgütlerin bugün Mharde Elektrik İstasyonunun yanı sıra Mharde Kentini füze yağmuruna tuttuklarını belirtti.

Kaynak gaddar terör saldırıları sonucunda istasyonun idare binasının yanı sıra vatandaşların evlerinde maddi hasarların meydana geldiğine dikkat çekti.

Hama ilinin doğusu Selemiye kırsalının da batısında Sathiyat Bölgesinde bulunan Nusra Cepheli teröristlerin Kubbat el Kürdi Beldesini 9 hana roketiyle hedef aldıklarını ifade eden kaynak; bu saldırılarda da vatandaşların evleri ve diğer mülklerinin ciddi hasar gördüklerini aktardı.

Kaynak ordu birliklerinin füze ve roketlerin fırlatıldığı mevkileri dakik operasyonlarla imha ederek saldırgan teröristleri füze rampaları ve havan toplarıyla yok ettiklerini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.