Trump’ın ahlaki skandallarının ifşa edilmesi

  • 13 Ocak 2018
  • 1.156 kez görüntülendi.
Trump’ın ahlaki skandallarının ifşa edilmesi

Wall Street Journal gazetesi ABD Başkanı Donald Trump’ın başkanlık seçimlerinden kısa bir süre önce bir porno oyuncusuna susması için 130 bin dolar ödeme yaptığını yazdı.

Michael Rottheld ve Joe Palazzelo imzalı haberde Donald Trump’ın uzun yıllar avukatlığını yapan Michale Cohen’in, 2016 yılının Ekim ayında Stormy Daniels’in avukatı ile bir araya gelerek 130 bin dolarlık ödeme konusunda anlaştıkları belirtildi.

Asıl adı Stephnie Clifford olan Stormy Dainels, 2006 yazında Lake Tahoe’de yapılan bir golf turnuvasından sonra bir araya geldiklerini iddia etti. Trump’ın seçimleri kazandığının anlaşıldığı Ekim 2016 döneminde avukatı aracılığıyla porno oyuncusuna konuşmaması için ödeme yaptığı ileri sürülüyor.

Donald Trump, şu anki eşi Melanie Trump ile 2005 yılında evlenmişti.

Stormy Daniels tarafından bir açıklama yapılmadığı bildirildi.

Bir başka porno oyuncusu Jessica Drake, Donald Trump’ın kendisini rızası dışında taciz ettiğini ileri sürmüştü.

Kadınlara yönelik cinsel saldırı ve taciz olayları Amerika yetkilileri içerisinde oldukça yaygın olup son bir yıl içinde ABD kongresi üyelerinden 4’ü benzer suçlamayla karşı karşıya kalmışlardır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.