Trump’ın nükleer savaşı yanlış anlaması

  • 12 Ağustos 2017
  • 1.309 kez görüntülendi.
Trump’ın nükleer savaşı yanlış anlaması

Amerika’lı siyasi analist Karl Biker, Amerika başkanı Trump’ın nükleer saldırının sonuçları konusundaki algılamasının eksik olduğunu belirtti.

CNN’e konuşan Amerika’lı siyasi analist Biker, Trump’ın  başka ülkeleri nükleer silahlarla tehdit etmesi konusuna değinerek, Trump’ın nükleer silahların kullanılması durumunda ne gibi hasarlara yol açacağıyla ilgili bilgisinin eksik olduğu, bu yüzden nükleer saldırıda bulunmak gibi tehditleri sık sık dile getirdiğini ifade etti.

Trupm’ın belli çizgileri aştığı durumlarda danışmanları ve kabine üyelerince uyarıldığını kaydeden Biker, Kuzey Kore konusunda Trupm’ın sarfettiği “dünyada görülmemiş ateş ve öfke ” gibi ifadesinin bir şovdan ibaret olduğu ve Beyaz Saray yetkililerinin Trump’ı hizaya getireceklerini söyledi.

Bilindiği gibi Amerika başkanı Trump, bundan önce yaptığı açıklamada, Kuzey Kore’nin füze ve nükleer silahlarını geliştirme programlarını sürdürmesi durumunda, Washington’un öfke ateşiyle karşılaşacağı tehdidinde bulunmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.