Trump’ın Porto Riko kasırgası hakkındaki açıklamalarına tepki

  • 15 Eylül 2018
  • 1.276 kez görüntülendi.
Trump’ın Porto Riko kasırgası hakkındaki açıklamalarına tepki

ABD temsilciler meclisi demokrat parti başkanı Nancy Pelosi, ABD başkanı Donald Trump’ın Porto Riko kasırgasındaki ölümler hakkındaki ifadelerine verdiği tepkide, Trump’ın ne dediğinin farkında olmadığını dile getirdi.

Assosiated Press’in bildirdiğine göre ABD temsilciler meclisi demokrat parti başkanı Nancy Pelosi, Amerika başkanı Trump’ın, Porto Riko kasırgasında 3 bin kişinin öldüğü yönündeki istatistiklerin kendisini itibarsızlaştırmak için öne sürüldüğü yönündeki ifadelerini eleştirerek, Trump’ın söz konusu ifadeler yerine olayda hasar görenlere yardım peşinde olması gerektiğini söyledi.

Nancy Pelosi açıklamasının devamında, ABD’nin sorunlarından bir bölümü, başkanın konuşma yaparken, neler söylediğinin farkında olmaması olduğunu dile getirdi.

Pelosi açıklamasının devamında şöyle dedi: Trump sadece Tweet paylaşarak, 3 bin ABD vatandaşının ölümünü sorgulamaktadır, bu ise çok utanç verici bir durumdur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.