Trump’ın Siyonist Damadı, İran İslam Cumhuriyetine Kinini Kustu

  • 26 Şubat 2019
  • 1.381 kez görüntülendi.
Trump’ın Siyonist Damadı, İran İslam Cumhuriyetine Kinini Kustu

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve baş danışmanı Jared Kushner içi çıkmış iddiaları bir kez daha gündeme getirerek, İran İslam Cumhuriyeti’ni Ortadoğu bölgesini istikrarsızlaştırmakla suçladı.

Pazartesi günü Sky News’a konuşan Trump’ın siyonist damadı Kushner, İran’ın müdahaleleri bölgeyi ateşe vermeyi amaçladığını ileri sürdü.

Amerika devletinin Suriye’de tekfirci IŞİD terör örgütünü kurup beslediğini ispat eden kesin kanıtları ve belgeleri görmezden gelen siyonist Kushner, utanmazlığı had safhaya getirerek bölgede terörle gerçek manada mücadele eden tek ülke olan İran İslam Cumhuriyeti’ni terörü desteklemekle suçladı. Kushner, İran Ortadoğu bölgesinde istikrarsızlığın baş kaynağı olduğunu, zira bölgede iktisadi fırsatları yok ettiğini iddia etti.

Geçen hafta Amerika temsilciler meclisi bir rapor yayımlayarak, Kushner elebaşılığında bazı Amerikalı politikacıların ve yatırımcıların S. Arabistan’a nükleer teknoloji satmak istedikleri konusunda uyarıda bulundu. Raporda bu çabanın Amerika yasalarının ihlali olduğu ve kongrenin araştırması ve izni olmaksızın yürütülen bir çaba olduğu ve beyaz sarayın üst düzey danışmanları arasında da çıkar çatışmasına yol açtığı kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.