Tuğamiral Seyyari: Sehend kruvazörü Umman denizi ve serbest sulara açılacak

  • 21 Kasım 2018
  • 1.534 kez görüntülendi.
Tuğamiral Seyyari: Sehend kruvazörü Umman denizi ve serbest sulara açılacak

 

İran Ordusu Koordinasyon Merkezi Komutan Yardımcısı tuğamiral Habibullah Seyyari, İran yapımı ve görücüye çıkacak Sehend kruvazörünün yakın bir tarihte Umman denizi ve serbest sulara açılacağını söyledi.

İran Ordusu Koordinasyon Merkezi Komutan Yardımcısı Tuğamiral Habibullah Seyyari, dün bir etkinlikte yaptığı konuşmada, İran İslam inkılabının Devrim’in zaferinin 40. yıldönümünde düşmanın propaganda ve psikolojik savaş uygulayarak İran İslam Cumhuriyeti’nin gelişmesini önleyemeyeceğini dile getirdi.

Bugün geldikleri noktada tüm savunma sanayi teçhizatının İran içinde üretildiğine işaret eden İranlı komutan, yakın bir gelecekte muharip ve denizaltısını İran donanmasına katacaklarını ve Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri bünyesinde yeni silahları kullanıma başlayacaklarını ifade etti.

Tüm yaptırımlara rağmen İran devletinin düşmanı geri püskürttüğünü açıklayan Tuğamiral Seyyari, halkın bu durumu dikkate almaları gerektiğini açıkladı.
Sehend isimli İran yapımı kruvazör, İranlı mühendisler tarafından tasarlanmış ve 2012’de yapımına başlanmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.