Tuğgeneral Haydari’den düşmanın aşırılıklarına karşı direnmeye vurgu

  • 30 Mayıs 2018
  • 1.118 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Haydari’den düşmanın aşırılıklarına karşı direnmeye vurgu

İran ordusu kara kuvvetleri komutanı Tuğgeneral Haydari, Amerika’nın İran milletinin aşırı istekleri karşısında direneceğini bilmesi gerektiğini söyledi.

Tuğgeneral Kiyomers Haydari, dün gece Tebriz kentinde kara kuvvetleri personelinden bir grupla görüşmesinde yaptığı konuşmada, kara kuvvetlerin görevinin askeri yapısını korumak olduğunu belirterek, ”İran silahlı birlikleri özellikle kara kuvvetleri güçleri askeri hazırlık açısından çok iyi şartlardadır ve İslam düşmanları İran topraklarına saldırmaya cür’et edemez’ dedi.

Haydari, İran Azerbaycanı’nı İslami İran’ın gücünün bir kutbu olarak nitelerken, ‘İran Azerbaycan halkının çok iyi tarihi geçmişi ve çok sayıda şehide sahip velayete bağlı basirete örnek bir halk olduğunu ve her zaman İslam inkılabının yanında yer aldığını ve düşmanın her türlü tehdidine karşı koyacağını söyledi.

İran ordusu kara kuvvetleri komutanı, Doğu Azerbaycan eyaletini de İran İslam Cumhuriyetinin gücünün önemli bir kolu olarak nitelerken, ”İran Azerbaycan halkının tarih boyunca, bütün sahnelerde yer aldığını ve kendi rolünü ifa ettiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.