Tuğgeneral İsmaili: İran semalarına yönelik her çeşit ihlala ve saldırıya yıkıcı yanıt vereceğiz

  • 04 Eylül 2015
  • 691 kez görüntülendi.
Tuğgeneral İsmaili: İran semalarına yönelik her çeşit ihlala ve saldırıya yıkıcı yanıt vereceğiz

Hatem’ül Enbiya Hava Savunma Karargahı Komutanı Tuğgeneral Ferzad İsmaili, bugünkü Tahran Cuma namazı hutbesinin öncesinde yaptığı konuşmasında ülkenin savunma çizgisi coğrafya sınırlarına sınırlı olmadığını ifade etti.

Irak ve Suriye’de cereyan eden savaşları örnek vererek, tehditler ve saldırılar hava yoluyla ve uzun menzilli füzelerle gerçekleştiğini hatırlattı.

Her çeşit tehdide karşı ülke çapında 3700 savunma sistemleri yerleştirildiğinin bilgisini veren İsmaili, 1200 sivil uçağın güvenliğini temin ettiklerini konuşmasına ekledi.

Hatem’ül Enbiya Hava Savunma Karargahı Komutanı Tuğgeneral Ferzad İsmaili, Ortadoğu’da en güvenli seması olarak Uluslarası Havacılık Kurumu tarafından İran’a verilen en yüksek puana işaret edrek, bu başarının yaptırım ve tehdit ortamında elde eldildiğinin altını çizdi.

Dümanlara uyarıda bulunan Tuğgeneral Ferzad İsmaili, İran semalarına yönelik her çeşit ihlala ve saldırıya yıkıcı yanıt vereceklerini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.