Tuğgeneral Şerif: İran halkı düşmanla yüzleşmeye hazır

  • 25 Mayıs 2019
  • 833 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Şerif: İran halkı düşmanla yüzleşmeye hazır

İntifada Kurumu ve İslami Tebligat Kudüs Koordine Şurası başkanı tuğgeneral Ramazan Şerif, İran halkının düşmana karşı her türlü çatışmaya hazır olduğunu söyledi.

Tuğgeneral Şerif, bugün Tahran’da cuma namazı hutbesi öncesinde cemaate hitaben yaptığı konuşmada, 24 mayıs tarihinin, 1982’de Hürremşehr’in Baas rejiminin işgalinden kurtarılışının yıldönümüne işaretle, ”İran halkı Hürremşehr’de Amerika ve müttefiklerine, işbirlikçilerine hiç bir yere varamadıklarını gösterdi” dedi.

Tuğgeneral Şerif, ABD başkanı Trump’ın “yüzyılın anlaşması” ile Filistin milletinin ülkülerini tamamen ortadan kaldırmak istediğini belirterek buna karşı mücadelenin zaruri olduğunu söyledi.

Tuğgeneral Şerif ayrıca Ramazan ayının son cumasının rahmetli İmam Humeyni tarafından Kudüs Günü olarak ilan edilmesine temasla, ‘bugün Amerika’nın Filistin direnişi karşısında askeri ve siyasi taktikleri sonuç vermiyor ve siyonistlerin Gazze’ye yönelik son saldırılarına karşı direnişin misillemede bulunması karşısında siyonist rejimin 72 saat sonra ateşkesi kabul etmek zorunda kalması bu rejimin çaresizliğini göstermiştir’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.