Tuğgeneral Vahidi: Düşmanın medya imparatorluğu, tam ölçekli hibrit savaş peşinde

  • 04 Kasım 2022
  • 85 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Vahidi: Düşmanın medya imparatorluğu, tam ölçekli hibrit savaş peşinde

İran İslam Cumhuriyeti Hava Kuvvetleri Komutanı, Tuğgeneral Vahidi, düşman medya imparatorluğunun tam ölçekli bir hibrit savaş aradığını ve bunu etkisiz hale getirmenin tek yolunun, toplumun, özellikle de genç neslin farkındalığı ve anlayışı olduğunu belirtti.

Fars Haber Ajansı’nın dün bildirdiğine göre, Tuğgeneral Hamid Vahidi, eğitim merkezlerinin komutanları ve yetkilileri arasında yaptığı açıklamada, İran İslam Cumhuriyeti’nin kutsal nizamı düşmanlarının komplolarını etkisiz hale getirmede gençlerin rolüne atıfta bulunarak, ” Son olaylarda, düşmanın medyanın gücünü, yoğun haber ve yanlış bilgileri kullanarak başta gençler olmak üzere kamuoyunu rahatsız etmeye çalıştığı herkese kanıtlanmıştır.” Dedi.
Komutan Vahidi şöyle devam etti: inkılapçı ve velayet eksenli gençliğin rolü de bu komploları etkisiz hale getirmede kilit ve önemli bir roldü ve İslami nizamın meşruiyetini kanıtlamanın yanı sıra, nizama karşı olan tüm muhaliflerin ağzına güçlü bir yumruk atmayı başardı./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.