Yemen Hizbullahı: Suud Rejimine Ait Aromco Petrol Tesisleri İle İki Havalimanı Ve Bir Askeri Üssü Hedef Aldık

  • 29 Ocak 2020
  • 1.302 kez görüntülendi.
Yemen Hizbullahı: Suud Rejimine Ait Aromco Petrol Tesisleri İle İki Havalimanı Ve Bir Askeri Üssü Hedef Aldık

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Seri, Suudi Arabistan’ya karşı geniş kapsamlı operasyon başlattıklarını bildirdi.

Al Masirah’ın aktardığı habere göre, Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Seri, Suudi Arabistan’ya karşı geniş kapsamlı operasyon başlattıklarını bildirdi.

Cizan’daki Aramco petrol tesislerini hedef aldıklarını belirten Seri, icra edilen operasyonda Abha Havalimanı, Suudi Arabistan’daki Khamis Msheit Askeri Üssü ve daha birçok yeri de hedef aldığını açıkladı.

Seri, “Güçlerimiz düşmanı ortadan kaldırmak için Marib şehrinin batısına ulaştı. Marib ve Al Jawf’ın bazı bölgeleri kurtarıldı. Güçlerimiz ilerlemeye devam ediyor. Operasyon sırasında binlerce düşman askeri öldürüldü veya yaralandı” ifadelerinde bulundu.

Yahya Seri, “Güçlerimiz tüm Yemen topraklarını kurtarmak ve bağımsızlığa ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.