Yemen Hükümeti: İsrail çok zayıf ve kesinlikle Yemen’de hezimete uğrayacak

  • 09 Ağustos 2018
  • 1.545 kez görüntülendi.
Yemen Hükümeti: İsrail çok zayıf ve kesinlikle Yemen’de hezimete uğrayacak

Yemen Ulusal kurtuluş hükümeti sözcüsü Abdüsselam Cabir, ABD ve Siyonist rejimin Yemen’e yönelik maceracı girişimleri konusunda uyarıda bulunarak, Yemen’in karasularına hakimiyetini hedef alan her türlü girişime cevabının çok sert olacağını duyurdu.

Mehr haber ajansının bildirdiğine göre Yemen Ulusal kurtuluş hükümeti sözcüsü Abdüsselam Cabir, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Yemen ordusu ve halk komitelerinin özellikle deniz ve hava alanındaki kazanımlarının Yemen hakimiyetine saygı duyan ülkelerin çıkarlarına herhangi bir tehdit oluşturmadığını söyledi.

Sözcü açıklamasının devamında, Siyonist rejim başbakanı Netanyahu’nun Babü’l Mendeb boğazı ve kızıldeniz sularının güvenliği hakkındaki ifadelerinin Siyonistlerin söz konusu sulara ve Aden körfezine musallat olma yönündeki hayallerinden kaynaklanan gülünç ifadeler şeklinde yorumladı.

Cabir açıklamasının devamında Siyonist rejim medyasının Tel Aviv’in askeri gücünü çok büyük göstermelerine rağmen, İsrail’in çok zayıf olduğu ve kesinlikle Yemen maceracılıklarında hezimete uğrayacağını sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.