Yemen’in Siyonist rejime karşı büyük operasyonu devam ediyor

  • 16 Aralık 2023
  • 52 kez görüntülendi.
Yemen’in Siyonist rejime karşı büyük operasyonu devam ediyor

Ensarullah hareketinin siyasi ofisinin bir üyesi şunları söyledi: “Yemen silahlı kuvvetleri, Siyonist rejimi vurmaya yönelik büyük operasyonlarına devam edecek.”

El-Meyadin’in haberine göre, Yemen Ensarullah Hareketi Siyasi Büro Üyesi Ali Al-Qahum şunları söyledi: “Yemen’in Siyonist rejimi vurmaya ve Filistin’e destek vermeye yönelik büyük, etkili ve stratejik operasyonu, bu işgalci güç zafere ve yok edilinceye kadar devam edecek.”
ABD, Siyonist rejim ve Batı’nın askeri varlığının, önemli ve stratejik uluslararası deniz hatlarında Batı hegemonyasını dayatmaya odaklandığına işaret eden Al-Qahoum, şöyle dedi: Yemen, uluslararası kanunlar ve normlara göre uluslararası deniz seyrüseferinin ortağı ve koruyucusudur. Siyonist rejimi destekleyen herkes darbelere katlanmalı ve biz Filistin ve Gazze’yi desteklemek için hiçbir çaba ve kaynaktan kaçınmayacağız. Yemen tüm güç ve caydırıcılık faktörlerine sahiptir ve uluslararası denklemlerde önemli ve etkili bir eksendir.
Son birkaç günde Yemen güçleri, Kızıldeniz’de birçok Siyonist gemiye ve bir Amerikan savaş gemisine saldırdı ve bu su yolunu Siyonist rejim için tamamen güvensiz hale getirdi; öyle ki, Tel Aviv liderleri ABD, Almanya ve Fransa’dan gemilerini korumak için yardım istediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.