Zarif: Trump tarih çöplüğüne atıldı

  • 21 Ocak 2021
  • 2.926 kez görüntülendi.
Zarif: Trump tarih çöplüğüne atıldı

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Amerika’nın terörist Başkanı Donald Trump’ın başkanlık süresinin son bulması hakkında yaptığı açıklamada, Trump ve Pompeo’nun tarih çöplüğüne atıldığını belirtti.

Dışişleri Bakanı Zarif ABD Başkanı Trump’ın başkanlık döneminin sona ermesi ile ilgili yayımladığı mesajında, Trump ve Pompeo’nun şehit Süleymani suikastını azmettiren caniler olduğunu hatırlatarak, General Süleymani’nin adı parlamaya devam edeceğini, fakat Trump ve Pompeo tarih çöplüğüne atılacağını belirtti.

Bilindiği üzere, Sipahiler Ordusu Kudüs Gücü Komutanı şehit General Kasım Süleymani 3 Ocak 2020’de Iraklı yetkililerin resmi daveti üzerine bu ülkeyi ziyaret ettiği sırada, Haşdi Şabi Komutanı Ebu Mehdi Mühendis ve 8 silah arkadaşı ile birlikte ve Amerika Başkanı Donald Trump’ın doğrutan talimatı üzerine ABD terör ordusunun Bağdat havaalanına yakın bir noktada düzenlediği suikastte şehit düştü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.