Ali Ekber Velayeti: ABD, nükleer anlaşmadan çekilirse İran onları pişman edecek

Ali Ekber Velayeti bugün Tahran Kitap Fuarı’nı ziyaret ederken gazetecilere yaptığı açıklamada, İran’ın nükleer mesele konusunda her türlü karar için eli güçlü olduğunu belirterek, “Amerikalılar isterlerse bunu test etsinler” açıklamasında bulundu.

Velayeti, Amerikalılar’ın nükleer anlaşmadan çekilip, yeni bir siyasi oyuna girmeleri halinde İran’ın karşı koyarak onları pişman edeceğini vurguladı.

İslam İnkılabı Rehberi Uluslararası Danışmanı Filistin meselesini bölgenin en önemli meselesi olarak niteleyerek, ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasının Kudüs işgalini tamamlamak anlamına geldiğini, İslam dünyası ve Filistinliler’in İsrailler ve Siyonistler’e gününü göstereceğini, İsrail ve Siyonist rejimin kuşkusuz çökmek üzere olduğunu vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.