İran Meclis Başkanı Laricani, Ramazan Ayının İlk İftarını Öksüz ve Yetimlerle Yaptı

İslami şura meclis başkanı mübarek Ramazan ayının ilk gecesinde, öksüzlerle iftar sofrasına oturdu.

İslami şura meclis başkanı Ali Laricani dün akşam Tahran’da yetimlerle iftar töreninde oruçlu insanların kendi insani erdemliğine ulaşmaya çalıştığına işaretle, öksüzlerin de bu mübarek ayda kendi erdemlik yolunu kat etmelerini diledi.

İslami şura meclis başkanı mübarek Ramazan ayında ilahi evliyaların belirttiği üzere, insanın melekler gibi olduğunu, zira uykusunun ibadet, aldığı nefesin tespih ve şükran olduğunu, bunun ise meleklerin özelliklerinden olduğunu söyledi.

Ali Laricani öksüzlere hitaben, “Siz bizim kalbimizdesiniz ve umarım sizler için en iyi yaşam koşullarını hazırlayabiliriz.” Dedi.

İslami şura meclis başkanı ayrıca İran refah kurumu ve İmam Humeyni –ra- yardım komitesine teşekkür ederek, öksüzlerin iyi bir eğitim almaları ve iyi bir yaşama sahip olmaları için her iki kurumdan çalışmalarını sürdürmesini istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.