İran Parlamentosu Güvenlik Konseyi Üyeleri Suriye’ye Gidiyor‏

İran Parlamento Milli Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu sözcüsü Seyyid Hasan Negevi, komisyon üyesi bir grubun Suriye’ye gideceğini belirterek şunları söyledi: Bu ziyaretin Ramazan ayından sonra yapılması kararlaştırılmıştır.

Negevi daha sonra ekleme yaparak şunları söyledi: Bu üyelerin Suriye’ye yapacakları ziyarette ülke yetkilileri ile görüşmesi ve terörist gruplarla mücadele operasyonları bölgelerinde inceleme yapması kararlaştırılmıştır.

Parlamento Milli Güvenlik Konseyi sözcüsü açıklamalarının sonunda hatırlatma yaparak şöyle devam etti: Komisyon üyelerinin Suriye’ye yapacakları ziyaretin ne zaman olacağı henüz net değildir ve komisyonun başkanlık toplantılarında bu konuyla ilgili karara varılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.