Muhsin Rızai, İngiliz Başbakanı May’in küstahlığına tepki gösterdi

Nizamın Maslahatını Belirleme Kurumu NMBK Sekreteri Muhsin Rızai, İngiliz Başbakan May’in küstahlığına tepki gösterdi.

FHA- Nizamın Maslahatını Belirleme Kurumu NMBK Sekreteri Muhsin Rızai, İngiliz Başbakan May’in küstahlığına tepki gösterdi.

Rızai instagram sayfasında İngiliz Başbakan May’in İran hakkında haddini aşan sözlerine gösterdiği tepkide, İngilizlere İran’da Gacar ve Pehlevi dönemleri bir daha asla tekrarlanmayacağını söylemek istediğini kaydetti.

Rızai, İngiltere son yıllarda dış politika ve iktisat alanlarında inisiyatifini kaybettiğini ve şimdi İngiliz Başbakan bu tür yalakalıklarla bölgeye geri dönüp İngiltere’yi batmaktan kurtarmaya çalıştığını, fakat İran ile karşı karşıya gelmemesini tavsiye etmek istediğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.