Myanmar Hükumeti, Rohingyalı Müslümanlara Karşı Gerçekleşen Cinayetlere Ortaktır!

Mynamar’da Rohingya Müslümanları danışma konseyi, Myanmar hükumetinin ülkede Rohingyalı Müslümanlara karşı gerçekleşen cinayetlere ortak olduğunu bildirdi.

 Mynamar’da Rohingya Müslümanları danışma konseyi, Myanmar hükumetinin ülkede Rohingyalı Müslümanlara karşı gerçekleşen cinayetlere ortak olduğunu bildirdi.

Rohingya Müslümanları danışma konseyi şöyle açıklamada bulundu: ‘’Myanmar hükumeti ülkede azınlık olan Müslümanlara karşı gerçekleşen tüm cinayetler ve suçlarda ortaktır.’’
Söz konusu kurum, Myanmar hükumetinin ülkede insanlara karşı gerçekleşen cinayetler ile ilgili suçlamaları reddederek, söz konusu cinayetleri gerçekleştirenlerin yolunu açtı, dolayısıyla hükumet de bu bölgede Müslümanlara karşı gerçekleşen tüm cinayetlere ortaktır.
Bu konsey Myanmar hükumetinin ülkede Müslümanlara karşı gerçekleşen cinayetleri kabul etmemesi ve görmezden gelmesi ile ilgili büyük endişe duyduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.