Devrim muhafızları ordusu deniz kuvvetleri komutanı, dün yaptığı açıklamada, İran silahlı kuvvetlerinin dışarıdan gelecek her türlü tehdit ve tehlikeye karşı koymaya hazır olduğunu bildirerek, İran İslam Cumhuriyetinin 40. Yıl dönümü eşiğinde artık savunma ve caydırıcı aşamaları geride bıraktığını bildirdi.
İRİB haber ajansının bildirdiğine göre İran’ın güneyinde yer alan kıyı şehri Buşehr’de konuşan Devrim muhafızları ordusu deniz kuvvetleri komutanı Tuğamiral Ali Fedevi, İslam İnkılabının korunması amacıyla devrim muhafızlarının 40 bin şehit verdiğini hatırlatarak, Devrim muhafızlarının tüm varlıkları ile İslam İnkılabı ve getirilerini savunmaya devam edeceğini bildirdi.
Devrim muhafızları ordusu deniz kuvvetleri komutanı ayrıca İslam İnkılabının son 40 yıllık ömrü içinde çok başarılı bir karnesinin olduğunu bildirdi.
